About


Hi everyone!
Welkom op Let it glitter! Op deze blog vind je nail art tutorials en inspiratie. Na recentelijk mijn HBO diploma te hebben behaald wilde ik mijn extra tijd eindelijk eens gaan steken in mijn grootste hobby. Let it glitter is ontstaan uit mijn liefde voor alles wat met nagellak te maken heeft en dan vooral..  juist, glitters! Alles wat glimt en blingt is welkom op mijn nagels.
4ebcaa622ae7fb4b640c385fa529660d
Een aantal maanden geleden kreeg ik de mogelijkheid om op mijn werk een andere functie te gaan vervullen. Ik werk als teamleider bij Hema en er zou een nieuw concept worden gelanceerd. De Hema Beautyshop. Zo’n 4 maanden lang mocht ik werken in de Beautyshop, hier heb ik heel veel mogen leren van visagisten en heb veel klanten gelukkig naar huis zien gaan met hun nieuwe make-upjes. Ik had hier zo veel plezier in dat ik besloten heb meer te willen doen met mijn ‘specialiteit’. Et voila, let it glitter was born! Helaas zijn de shop in shops van de hema beauty weer zonder personeel. Hier baal ik nog altijd van, maar ben bijzonder dankbaar voor wat heb mij gebracht heeft.
CIMG4996
Naast nagellak ben ik ook gek op heel veel chocola, cocktails, Italiaans eten, vriendinnen en mijn allerliefste kat. Ik woon op mezelf in een heerlijk huisje in Rotterdam. Samen hebben mijn kat en ik het prima naar ons zin!
Foto0071
Ik hoop dat ik jullie kan inspireren en een beetje extra glans en glitter kan toevoegen aan jullie manicures!
Have fun!
Liefs
Suzanne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten