maandag 23 september 2013

Nails of the day: Glitter gradient met Let it glitter!

Hey allemaal!

Het is weer een tijdje geleden dat ik iets creatiefs heb geplaatst, dus ik dacht: het wordt wel weer eens tijd voor een leuke nail-art!

Deze keer heb ik mijn eigen glitter nagellak er bij gepakt en heb een mooie glitter gradiënt gemaakt. De glitter nagellak is de kleur 'From dusk Teal dawn' en komt uit de 'Pink & Teal' collectie die ik de afgelopen weken heb gelanceerd.  Kijken jullie mee naar mijn NOTD?

De glitter nagellak bestaat uit gouden, zwarte en teal kleurige glitters in verschillende groottes. Ik heb als basis Ibiza blue gebruikt van.. hoe verassend, Hema. De combinatie vind ik persoonlijk erg leuk en draag deze nail-art regelmatig. Sowieso zijn glitter gradiënts echt een favoriet van mij, super makkelijk en het resultaat is vaak heel erg mooi.
De glitter nagellak 'From dusk Teal dawn' komt uit de 'Pink & Teal' collectie en is te vinden in mijn Etsy shop en in mijn webwinkel

Liefs, 

Suzanne
2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige en feestelijke combinatie. Ik ben helemaal verliefd op je basiskleur; geweldige kleur is dat.. en écht Hema dus ;-)

    BeantwoordenVerwijderen