vrijdag 17 januari 2014

Nieuwe collectie: Spring Fling Lente 2014

Hey allemaal!

Het is een tijdje stil geweest op de website maar dat betekent niet dat ik zelf ook stil zit, integendeel zelfs! Na 2013 heel goed afgesloten te hebben (duizendmaal dank!!!) wilde ik even de tijd nemen om wat meer te experimenteren met mijn nagellakken. En dat heb ik zeker gedaan, ik heb verschillende samples ingekocht van pigmenten om daar eens mee te stoeien. Want ik wilde heel graag eens wat kleur toevoegen aan de Let it glitter! nagellakken!

Ik was altijd bijzonder onder de indruk van de prachtige glitter nagellakken van Glam Polish. Als je dit merk nog niet kent, neem dan zeker eens een kijkje op de website van deze Australische Indie Polish maker. Geïnspireerd door haar prachtige gekleurde nagellakken met glitters ben ik op het idee gekomen voor mijn nieuwe collectie. Ik wilde namelijk ook glitters combineren met kleur. Ik merk dat veel klanten namelijk toch nog vragen of er een kleurtje onder de glitter nagellakken moet of dat er al een kleur in zit? Dus ik ga het lekker makkelijk maken voor jullie en speel in op jullie vraag (hehe heb ik toch nog wat aan mijn HBO opleiding) door er gewoon al een kleurtje aan toe te voegen. Geen basislak meer nodig!

Bij deze wil ik jullie dan ook voorstellen aan de nieuwe lente collectie van Let it glitter! De collectie heet Spring Fling en is een speelse, vrolijke en flirterige collectie geworden van 4 prachtige nagellakken.Zijn ze niet geweldig? Ik moet zeggen dat ik zelf toch wel erg blij ben met hoe deze collectie uiteindelijk geworden is. Ik heb flink moeten zoeken naar de juiste verhoudingen en kleurencombinaties maar ik vind ze stuk voor stuk prachtig! 


De komende tijd zal ik jullie uitgebreid foto's laten zien van de collectie. Deze collectie kun je vanaf zaterdag 18 januari vinden in mijn Etsy webshop! 

De nagellakken kosten €8,00 per stuk en worden wereldwijd verzonden! 

Wat denken jullie van deze gekleurde glitter nagellakken? 

Liefs,

Suzanne


2 opmerkingen: