woensdag 8 juli 2015

NOTD: Moyou London stempelen over een gradient!

Hey allemaal,

Omdat ik bijna jarig ben (hoera!) heb ik mezelf alvast een cadeautje gegeven. Ik kon het niet laten en heb weer een aantal stempel platen besteld bij Moyou london. 

Ik heb er al eens eerder mee gestempeld en vind deze platen erg fijn en de patronen super! Ik ben deze keer gegaan voor de platen uit de serie Holy Shapes en Explorer. In totaal heb ik 3 stempel platen gekocht en vandaag laat ik jullie mijn eerste creatie ermee zien!


Eerst heb ik een gradient gemaakt met drie kleurtjes. Een donker en lichtblauw lakje van primark (die ik daarna direct in de prullenbak gemikt heb wat een flut nagellakken) en mijn eigen lak 'Edge of Paradise'. Nadat ik de gradient heb laten drogen heb ik er een topcoat over heen aangebracht. Dit maakt het stempelen makkelijker want als je een foutje maakt kun je het nog makkelijk weghalen met remover zonder je gradient te verpesten - tip van mij ;) 

Vervolgens heb ik er over heen gestempeld met een witte lak van hema. De kleur wit is niet zo heel intens met stempelen maar eigenlijk vind ik het wel leuk zo subtiel. Als laatste nogmaals een topcoat er overheen en tadaaa! 
Het schoonmaken was wel even een klusje, maar als het allemaal even meezit kunnen jullie binnenkort de populaire Liquid Latex bij mij in de shop vinden! Dat moet het maken van deze nail arts nog makkelijker worden! 

Hebben jullie laatst nog iets gestempeld?

Liefs,

Suzanne

3 opmerkingen: