zondag 4 oktober 2015

Gradient met een sparkle!

Hey allemaal!

Ik heb heel leuk nieuws voor jullie! Ik heb namelijk 2 nieuwe glitterpakken toegevoegd aan mijn shop en vandaag wil ik jullie er alvast 1 van laten zien! Wellicht kennen jullie mijn zilveren holografische glitter lak 'Be Brilliant' wel. Ik ben er gek op en ga als een malle door mijn flesjes heen!

Nu ben ik erg blij om ook een mini variant van deze glitter lak te kunnen toevoegen aan mijn collectie. Geen mini flesje, maar mini holo zilveren glitters! Yessss, kijken jullie mee naar de foto's?Wellicht kennen jullie de prachtige 'Fairy Dust' van China glaze wel, deze lak is dus zoals die, liefde! De ienieminie glitters zijn super mooi over een kleur of over een nail art. Op de foto's heb ik zelf een gradient gemaakt en de topcoat eroverheen aangebracht. Op mijn duim en pink heb ik 'Be Brilliant' gebruikt. Zo kunnen jullie ook goed het verschil zien tussen die twee glitterlakken. Deze nieuwe lak heb ik gedoopt tot 'A little bit of magic'. Wat mij betreft een hele passende naam haha.

Deze geweldige glitter topper is echt een aanwinst voor mijn collectie, hij glittert super mooi in het licht maar is niet zo opvallend als haar grote zusje 'Be Brilliant'. Je kunt hem nu ook zelf aanschaffen via mijn etsy shop!

Hebben jullie al zo'n mooie mini glitter topcoat in je bezit? 

Liefs,

Suzanne

1 opmerking:

  1. Mooooooooi! Zo'n mooie heb ik idd nog niet. Hij staat nu op mijn lemming list!

    BeantwoordenVerwijderen