dinsdag 16 juli 2013

Tutorial: Zomerse wolkjes

Hey allemaal!

Afgelopen week was een beetje hectisch voor mij, voor mijn werk ben ik overgeplaatst naar een andere vestiging om daar door te kunnen groeien, en in het weekend stond ik met Kellbeads op het maasboulevard feest om mijn glitterende nagellakken de wereld in te strooien! Vandaar dat er nog geen nieuw artikel online stond. Maar daar breng ik nu verandering in. Vandaag heb een hele leuke tutorial voor jullie. Kijken jullie mee naar mijn nail-art creatie?


Dit is een vrij simpele nail art techniek die er heel erg leuk uitziet. Wel moet je een beetje geduld hebben want de laagjes moeten goed drogen.

Als eerste: wat heb je nodig? Zoals altijd een goede base- en topcoat en 3 leuke kleurtjes. De lakjes moeten goed dekken, want je gaat ze over elkaar heen aanbrengen, het is niet handig als je dan drie keer moet lakken voordat je kleur er mooi uitziet.

Als eerste lak je je nagels met de basecoat, hierna breng je een kleurtje aan. Dit is bij mij de lichte roze kleur. Hier heb ik twee laagjes van aangebracht. Tip: gebruik de donkerste kleur als laatst, anders moet je nog met een lichte kleur over de donkere kleur heen en dat dekt niet makkelijk. Daarna pak je de blauwe kleur. Nu moet je even je techniek veranderen. Je moet namelijk het kwastje van de nagellak even draaien, zodat je de smalle kant gebruikt. Dus niet zo:
 Maar je draait het kwastje een slag en gebruikt het zo:

En nu ga je drie 'strepen' zetten op je nagel. Je wilt dat de strepen een mooi rond uiteinde hebben. Om dit te creƫren zet je als het ware een druppeltje nagellak op je nagel en vanuit daar trek je de nagellak naar beneden. De eerste streep is het langst en zo maak je ze steeds iets korter.


Laat dit heel goed drogen of gebruik een sneldrogende topcoat. Hierna breng je de donker roze kleur aan over de blauwe, maar je laat een klein beetje van het blauw nog zien. Als laatste breng je een topcoat aan en dan ben je klaar!
Als je het eenmaal doorhebt is het erg makkelijk en leuk om te maken, je kunt zoveel verschillende kleuren gebruiken dat je eindeloos kunt combineren. Vooral met zomers weer zijn felle kleurtjes juist extra leuk! Gebruik vooral je fantasie!

Liefs,
Suzanne

4 opmerkingen: