dinsdag 15 oktober 2013

Did someone say Halloween?

Hey allemaal!

Wat een vies weer is het inmiddels in Nederland, bah bah bah. De herfst is dan ook niet mijn favoriete seizoen, ik zie geen mooie blaadjes en ben niet blij dat ik weer een dikke jas aan moet. Ik zie vieze blubber en drap, windstoten die mijn haar verpesten en mij van mijn fiets duwen en ik voel vooral heel veel regen, regen en nog eens regen. Wat is daar nou leuk aan?

Het enige wat ik dan een klein beetje leuk vind in dit seizoen is Halloween! Hier in Nederland wordt het niet echt uitgebreid gevierd maar dat weerhoudt mij er niet van om eens los te gaan met glitters die bij dat thema passen. Ik heb het natuurlijk over een nieuwe nagellak! Ik kan Halloween niet zomaar voorbij laten gaan zonder er een bijpassende glitter combinatie bij te maken. Mag ik jullie voorstellen aan Trick or treat!
De glitter nagellak Trick or treat! zit bomvol matte oranje en zwarte holografische glitters. Het is lastig op foto vast te leggen maar de holografische glitters geven de nagellak een heerlijk mysterieus effect wat natuurlijk perfect past bij Halloween.

Heb je nog een leuk Halloween feestje te vieren dit jaar? Daar hoort natuurlijk een bijpassende manicure bij. Er zijn tientallen leuke Halloween nail-art tutorials te vinden, maar wil je het wat makkelijker houden dan is deze topcoat een aanrader!

Trick or treat! is vanaf nu tijdelijk te koop in de Etsy shop van Let it glitter! en kost €7 per flesje.

Liefs,

Suzanne

5 opmerkingen: