zaterdag 2 november 2013

Winter collectie: Winter Wonderland!

Hey allemaal!

Het is weer bijna tijd voor de gezelligste tijd van het jaar! Het wordt kouder en donkerder en dat betekent dat de winter er weer aan zit te komen. Met de winter komen natuurlijk ook de feestdagen en ik moet zeggen dat ik er nu al naar uit kijk! Warme chocolademelk met slagroom en warme wafels met poedersuiker, dat is voor mij het ultieme wintergevoel.

Maar dit jaar ben ik extra enthousiast over de winter, dit omdat ik al weken uitkeek naar het samenstellen van de wintercollectie van Let it glitter! Met de feestdagen in het vooruitzicht moest ik me echt met moeite inhouden om niet compleet los te gaan. Want dat mag natuurlijk wel een beetje, dit seizoen vraagt om glitters, glitters en nog meer glitters! Vandaag ga ik jullie een voorproefje geven van de wintercollectie!
De collectie bestaat uit tien nagellakken opgedeeld in twee delen, de collectie Winter bestaat uit vijf nagellakken die perfect aansluiten bij de kerstdagen en de collectie Wonderland! bestaat uit vijf spannende combinaties die net even anders zijn. Zo is de winter collectie niet alleen voor de kerst geschikt maar ook voor de rest van het jaar. Samen vormen deze tien nagellakken de Winter Wonderland! collectie.

Ik splits de collectie ook op over twee artikelen die de komende dagen op de website zullen verschijnen zodat ik uitgebreid foto's aan jullie kan laten zien.

De winter collectie is vanaf 4 november al te koop in de Etsy webshop en kosten €7 per stuk!

Liefs,

SuzanneWil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en sneak peaks zien van de aankomende collecties? Volg  Let it glitter! dan op facebook en op instagram!

Facebook: www.facebook.nl/letitglitternailart
Instagram: letitglitter_suzanne


5 opmerkingen:

 1. Links in het midden en rechts onderaan! Ah wat zien die er tof uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! ik vind rechtsonderaan heel tof! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. You are invited to take part in my "International Giveaway sponsored by Born Pretty Store"
  (Prize: A $30 Voucher)

  Visit: http://beauty-fulll.blogspot.com/2013/10/born-pretty-stores-30-voucher-giveaway.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kwam je lakjes tegen op teskuh.nl, ontzettend leuk! Echt gaaf dat je ze zelf maakt :) X

  BeantwoordenVerwijderen