donderdag 14 november 2013

Winter collectie deel 2: Wonderland

Hey allemaal,

Nadat ik jullie een paar dagen geleden deel 1van de wintercollectie heb laten zien, is het nu tijd voor deel 2! Het tweede deel van de collectie bestaat ook uit vijf nagellakken. Deze collectie genaamd Wonderland bestaat uit vijf spannende combinaties die net even anders zijn. Geen traditionele kerstlakken, maar echt bijzondere glitter topcoats! Kijken jullie mee naar de foto's?Een gevarieerd stel, van heel uitbundig tot chique, het zit allemaal in deze Wonderland collectie. Als je wel houdt van een beetje afwisseling dan zit je goed met deze vijf nagellakken.Winter Melody
De eerste die ik jullie laat zien is 'Winter Melody'. Een hele mooie combinatie van donker 'navy blue' en bordeaux rood. Deze glitter nagellak is niet zo uitbundig en fel, maar daardoor wel heel stijlvol. Juist over donkere kleuren als grijs, donkerrood, zwart en blauw komt deze het beste tot zijn recht.

Naughty or nice?
De tweede nagellak die ik jullie laat zien is 'Naughty or nice?' Deze nagellak is de eerste die ik gemaakt heb voor de kerstcollectie! Deze kleuren wilde ik zo graag bij elkaar in een flesje stoppen, dus dat heb ik ook maar gewoon gedaan! Dit is dan ook een hele speelse glitter nagellak. 'Naughty or Nice?' staat voor een uitdagende kleurencombinatie, neon groen en paars zorgen voor een bijzondere topcoat. 

Fireworks
De derde uit het rijtje is echt een knaller. 'Fireworks' is natuurlijk een nagellak bestemd voor een goed feestje waarbij het vuurwerk de lucht in knalt! Maar deze combinatie kun je natuurlijk op veel meer dagen dragen, want met deze nagellak wordt elke dag een feestje.It's cold outside
En dan de blauwe glitter topcoat! Buiten is het koud, maar wist je dat koud ook heel mooi kan zijn? It's cold outside is een prachtige blauwe combinatie, holografisch glanzend afgewisseld met matte neon blauwe glitters. Een bijzondere nagellak voor dit najaar!
After party!
And last but not least, want dit is stiekem wel mijn favoriet. Heb je zin in een feestje? Met deze geweldige glitter combinatie kom je elk feestje binnen. After party! zit bomvol roze, paarse, gouden en neon matte roze glitters. Deze nagellak staat werkelijk geweldig over een zwarte basis, maar talloze combinaties zijn mogelijk! 

Dat was het dan, de Wonderland collectie van Let it glitter! Daar mee heb ik jullie alle tien de nagellakken laten zien van de winter collectie van 2013. Alle nagellakken zijn te koop in mijn Etsy webshop voor €7 per stuk.

Wil je de nagellakken live komen bekijken? Kom dan gezellig op 21 en 22 december naar de Swan Market in Rotterdam! Hier kun je geweldig kerst shoppen en ook Let it glitter zal er bij zijn!

Liefs,

Suzanne

4 opmerkingen:

  1. Fireworks and After Party! Wat zijn ze mooi <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt SUPER GAAF maar de prijs mag wat lager nog veel suxes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ja de prijs mag wel wat lager maar wat een mooie lakken!

    BeantwoordenVerwijderen