donderdag 18 juni 2015

Give away!

Hey allemaal!

First things first.. Happy Birthday to me! Vandaag is Let it glitter! jarig! Een excuus voor iedereen om vandaag van een lekker gebakje te genieten, en dat ga ik straks ook zeker doen hehehe.

Omdat Let it glitter! vandaag 2 jaar bestaat heb ik een hele leuke winactie voor jullie!

Toen ik bezig was met het maken van de kleuren voor de Anniversary collectie heb ik ook twee kleurtjes gemaakt die de collectie niet gehaald hebben. Niet omdat ze niet mooi zijn maar omdat ik de kleuren niet neon genoeg vond voor collectie. Het gebeurt wel vaker dat ik meerdere kleuren maak maar die dan de collectie niet halen. Ik twijfelde nog of ik ze niet apart wilde uitbrengen maar ik heb besloten dat niet te doen en ze als cadeautje aan jullie te geven! Als jullie trouwe volgers zijn van mijn instagram account en dat zijn jullie uiteraard ;) hebben jullie 1 van de lakjes al eens voorbij zien komen...

Het gaat om twee holografische nagellakken, babyroze en mintgroen. Ze zijn niet extreem holografisch maar in de zon of direct licht schitteren ze echt prachtig!Ze zijn nog naamloos want de winnaar mag ze zelf een naam geven! Wil je kans maken op deze twee mooie extreem limited edition anniversary nagellakken????

Doe dan mee via onderstaande Rafflecopter.

a Rafflecopter giveaway

Regels:
- De winactie is internationaal, iedereen mag meedoen.
- Je kunt meedoen aan deze winactie van 18 juni tot 30 juni.
- Je mag deze give away zoveel delen als je wilt.
- De winnaar wordt gekozen door Rafflecopter op 30 juni.
- De winnaar zal door mij bekend worden gemaakt en ik zal contact met je zoeken, reageer je niet binnen 3 dagen zal ik Rafflecopter een andere winnaar laten uitkiezen.
- Geen haat naar elkaar of naar mij, share the love people.

Rules:
- This give away is open internationally.
- You can enter this give away from 18th june until 30th june.
- You can share this give away wherever you want.
- The winner will be selected randomly by Rafflecopter on the 30th of june.
- The winner will be contacted by me, if you do not reply within 3 days I will let Rafflecopter pick a   different winner.
- No hate towards each other or towards me, love people, share the love.


Op 30 juni sluit de give away en zal ik de winnaar bekend maken, de winnaar wordt random gekozen en de give away is open internationally!


Succes!

Ik ga taart eten!

Liefs,

Suzanne


12 opmerkingen: