vrijdag 2 augustus 2013

NOTD: Rainbow Splatter

Hey allemaal!

Wat is het lekker warm he? Misschien iets te warm voor jullie? Van mij mag het nog wel even zo lekker zomers blijven, ik zoek de verkoeling in heel veel ijsjes en mijn kleine zwembadje in de tuin. Ik ben gek op de zon dus mij hoor je niet klagen. Maar ik kan me heel goed voorstellen dat sommige van jullie het misschien iets minder warm zouden willen hebben. Laat ik jullie vandaag dan eens afleiden met een gloednieuwe nail-art. Kijken jullie mee naar mijn Rainbow Splatter nagels?


Toen ik dit afgelopen voorjaar met een vriendin in Londen was, heb ik (wat een verassing) heel wat nagellakjes ingeslagen. Waaronder ook deze glitter nagellak. Deze ben ik tegen gekomen in de Primark van Londen en kostte me dan ook maar 1 pond. Voor die prijs kon ik deze natuurlijk niet laten liggen. Het merk heet Angelica en ze schijnen nog veel meer leuke kleurtjes te hebben. Ik heb alleen deze meegenomen.. stom natuurlijk.

Voor deze nail-art heb ik bovenstaande lakken gebruikt. Orly Bonder is mijn all-time favoriete basecoat. Daarna heb ik een lichtroze lak van Hema aangebracht. Deze is overigens ook op zich zelf echt heel mooi. Vervolgens breng je de glitters aan in een gradiĆ«nt, veel op de tip en steeds minder glitters richting de basis. Als laatste een goede topcoat, ik gebruik altijd een wat dikkere wanneer ik glitters aanbreng. Dan wordt het geheel mooi glad, Essence better than gell nails topcoat is zo'n dikkere topcoat. 

Misschien dat ik de volgende keer een kleurtje gebruik die iets meer neutraal is en meer richting de nude kleur gaat, want ik vind de roze misschien toch iets te roze met deze glitters. Maaaar alsnog heel erg vrolijk en lekker zomers.

Kom je het merk Angelica ergens tegen, dan kan ik je zeker aanraden een flesje (of 3) mee te nemen!
Geniet van de warme zomer, voor je het weet is het weer voorbij..

Liefs,
Suzanne


3 opmerkingen: