zondag 31 mei 2015

Let it glitter! is (bijna) jarig!

Hey allemaal!

Jaaa het is bijna zover, Let it glitter! wordt 2! Op 18 juni 2 jaar geleden opende ik mijn etsty webshop. Het voelt veel langer, alsof ik het al minstens 10 jaar doe. Maar misschien komt dat omdat ik er dag en nacht mee bezig ben.

Het begon allemaal als hobby, leuk voor erbij. Maar inmiddels gaat er geen minuut voorbij zonder dat ik er mee bezig ben, ideetje hier dingetje daar. Ik let op iedereen z'n nagels en maak overal foto's van, want misschien komt het ooit van pas. En glitters, werkelijk waar overal glitters. Ik hou ervan. Ik heb zo'n heel mooi kastje voor al mijn glitters, maar daar liggen ze natuurlijk nooit in. Eens in de zoveel tijd ruim ik alles op, heerlijk is dat, even een lege tafel. Om dan vervolgens langzaam aan alles weer tevoorschijn te toveren. Ik heb er mee leren leven. Eten doen we hier toch niet aan de eettafel. Tenzij je behoefte hebt aan glitters als topping. 

Ik vind het ontzettend leuk om te doen, het bedenken van collecties, het kopen van nieuwe glitters, het mixen van kleurtjes en zelf versteld staan van het resultaat. Ik sta ook versteld van jullie enthousiasme, hier in Nederland en Belgie, maar ook van over de hele wereld! Meer dan de helft van wat ik verkoop gaat naar het buitenland. Van Rusland tot Amerika, Oekraïne, Noorwegen noem ze allemaal maar op, hoe bijzonder dat ze bij een meisje in Nederland hun nagellak kopen! Ik heb geleerd mooie foto's te maken en nog netter nagels te lakken. Het heeft me heel veel gebracht, waaronder ook nieuwe vriendschappen waar ik dolgelukkig van wordt. 

Soms word ik er ook knettergek van. Soms heb je ideeën in je hoofd die maar niet willen lukken in de praktijk. Soms denk je een gat in de markt te hebben gevonden en vind niemand het leuk. Soms mislukken alle foto's, of is mijn kaartje stuk, of de camera of allebei. Ik sta regelmatig op de Swan Market maar in de regen, kou en wind is dat ook niet altijd een pretje. Het aller lastigst vind ik het bedenken van namen voor mijn lakken, ik heb namelijk altijd alles al klaar en dan wil ik het online zetten maar oh ja, nog een naam... 

De droom is er nog steeds om van mijn hobby mijn werk te kunnen maken, maar voorlopig gaat dat nog niet. Het lijkt me geweldig om iedere dag je passie te kunnen uit oefenen en daar van te kunnen leven. Ik ga nog lekker lang door met Let it glitter! dus wie weet komt die droom ooit uit. 

De eerste verjaardag van Let it glitter! heb ik eigenlijk niet gevierd. Ik heb het gewoon voorbij laten gaan, niet eens over nagedacht. Maar dit jaar wil ik het groots aanpakken. Er komt op maandag 1 juni een zomer collectie aan die in het teken staat van het 2 jarig bestaan van Let it glitter! De kleuren zijn geïnspireerd op mijn logo en ook die zal een make over ondergaan. Daarnaast zal ik lakjes gaan weg geven (want wie jarig is trakteert) en kun je de hele maand juni leuke acties verwachten. 

Het is echt mijn kindje en ik hou ervan. Bedankt dat jullie dit voor mij mogelijk maken. 

Hiep Hiep, Hoera! 

Liefs,

Suzanne2 opmerkingen:

  1. ZO herkenbaar van je eettafel!! Zelfs nu ik een eigen bureautje heb op de logeerkamer liggen er altijd nagel spullen en nagellak op de eettafel. Je leert er idd mee leven haha :-D

    Leuk dat je het groots gaat aanpakken! Moet ook zeker gevierd worden, je 2jarige kindje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke post! Het stukje van de eettafel is ook voor mij erg herkenbaar haha, inmiddels zet ik de spulletjes in een bak ONDER de tafel, ziet er toch wat netter uit en kan ik het weer snel tevoorschijn toveren lol.

    Hoezeeee!

    BeantwoordenVerwijderen