donderdag 7 mei 2015

NOTD: Nail vinyls

Hey allemaal,

Al een tijdje zat ik te azen op nail vinyls, een soort stickers waarmee je de mooiste (en makkelijkste hehe) nail arts kan maken. Het duurde even maar eindelijk heb ik ze dan besteld. Ik heb flink zitten rondneuzen want ik kon niet kiezen en ik wilde het ook wel een beetje betaalbaar houden. Meestal kun je ze maar 1 keer gebruiken en als je ze veel gebruikt ben je er zo doorheen. Ik kan dan ook niet wachten tot het overwaait naar de nederlandse webshops en liever nog zelfs naar de drogist, hint kruidvat hint.

Anyway, ik heb uiteindelijk de knoop doorgehakt en mijn nail vinyls besteld bij Twinkled T. Ik koos voor de Midi chevrons en de Single chevrons skinny. Maar eigenlijk wil ik ze allemaal.


Het duurde ongeveer 2 weken voor ze binnen waren en ik ermee aan de slag kon. Ik wilde in eerste instantie iets met glitters maken maar dat mislukte volledig dus daar was ik snel klaar mee.

Ik pakte mijn pastel kleurtjes erbij en koos ervoor om 2 accent nagels te maken met de Midi chevrons. Ik lakte eerst mijn nagels in een basis kleur, ik koos voor 'Pastel Peach'. Daarna gebruikte ik een snel drogende topcoat en wachtte geduldig tot mijn nagels helemaal droog waren. Per nagel heb ik 3 vinyls gebruikt, druk ze goed aan zodat er geen nagellak onderdoor kan lopen. Daarna heb ik 'Periwinkle' over de vinyls aangebracht en met een pincet de vinyls er direct weer afgehaald. Een goede topcoat er over heen en je bent klaar!Ik vind de nail vinyls een super leuke manier van nail art, maar je moet er wel even geduld voor hebben en precies werken. Ik ben zeker van plan om in de toekomst nog meer soorten te kopen, I need them all!

Zijn jullie al in het bezit van nail vinyls?

Liefs,

Suzanne

3 opmerkingen: