zaterdag 29 juni 2013

Nails of the day: Shimmer Polish Sarah

Hey allemaal!

Vandaag wil ik jullie een hele mooie glitternagellak laten zien. Ik realiseer me nu pas dat ik de laatste tijd wel vaak dezelfde kleuren draag en een beetje blijf hangen bij alles was turquoise is. Ik kan het niet helpen, ik vind het gewoon zo'n mooie kleur voor deze zomer! Deze NOTD kan dus een beetje lijken op wat ik al eerder heb laten zien maar ik moet jullie echt kennis laten maken met deze mooie lak. Kijk je mee naar mijn creatie met de Shimmer Polish genaamd Sarah?
Deze prachtige lak is er 1 die je niet zomaar in de winkel kan kopen. Het is een merk dat alleen verkrijgbaar is op Etsy. Etsy is een internationale webshop voor handgemaakte items. Net zoals mijn nagellakken zijn die van Shimmer Polish dus ook zelfgemaakt, super leuk en origineel. Leuk om te weten: alle lakken dragen meisjesnamen dus wie weet is er wel een met je eigen naam! Hoe leuk is dat!

Ik heb inmiddels 2 lakken van het merk en ze zijn allebei werkelijk prachtig. Er zitten zoveel mooie glitters in en in zoveel verschillende kleuren dat ik er niet op uitgekeken raak. De lakken zijn lekker dun van substantie wat ik persoonlijk erg fijn vind. Moeilijk te verwijderen zijn ze wel, maar dat zijn alle glitterlakken helaas.

De Shimmer Polish in de kleur Sarah is een prachtige teal kleurige glitternagellak met paarse, blauwe en gouden glitters er doorheen.

Zoals je kunt zien heb ik de nagellak gebruikt in combinatie met een lichtblauwe lak van de hema - Ibiza blue (favoriet!). De Shimmer Polish heb ik als een gradient aangebracht over de lichtblauwe kleur, zo ontstaat er een heel leuk speels effect.
De Shimmer Polish lakken kun je aanschaffen op Etsy. De prijzen liggen meestal rond de negen euro. Klik hier voor de webshop, neem zeker even een kijkje want ze verkoopt nog veel meer mooie nagellakken! Binnenkort laat ik jullie ook zeker mijn andere aanwinst zien!

Liefs,
Suzanne

2 opmerkingen: