maandag 17 juni 2013

Zomercollectie 2013 'Colour please!' van Let it glitter!

Hey allemaal!

Mijn allereerste nagellak collectie is een feit! Bij deze wil ik jullie graag de zomercollectie van Let it glitter! presenteren. Omdat we deze zomer wel wat kleur kunnen gebruiken heeft de collectie de toepasselijke naam 'Colour please!' gekregen en bestaat zoals jullie zien uit heel veel kleurrijke glitters. Ik ben er super enthousiast over en ik hoop dat ik jullie ook fan kan maken van mijn leuke nagellakken!
Zoals ik jullie al eerder heb laten weten ben ik een tijdje geleden begonnen met het ontwikkelen van mijn eigen nagellakken, wil je dit proces nog eens doorlezen klik dan hier. Het was even flink uitproberen welke combinaties leuk zijn en hoeveel glitters en dan in moeten, maar ik ben heel tevreden met resultaat!

Verkooppunten

Dan nu de informatie die jullie allemaal willen weten: waar kunnen jullie deze lakken kopen? Ik heb mijn eigen webwinkel opgestart waar alle glitterlakken in staan. Via deze site kun je makkelijk de producten aanschaffen. De betaling loopt momenteel alleen via vooraf betalen door middel van handmatige overmaking. Ik ga mijn best doen om dit in de toekomst uit te breiden en het nog makkelijker voor jullie te maken.

Mijn webwinkel heet natuurlijk ook Let it glitter! en die kun je bezoeken op dit adres:
www.mijnwebwinkel.nl/winkel/letitglitter

Daarnaast kunnen jullie mij ook altijd je bestelling mailen mocht je dat makkelijker of fijner vinden. Stuur mij een berichtje en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Ook kun je via Facebook een berichtje sturen en zo je bestelling plaatsen. De facebookpagina van Let it glitter!: https://www.facebook.com/letitglitternailart

Swatches

Nu zijn jullie natuurlijk wel benieuwd naar alle swatches van de nagellakken dus bereid je voor op lekker veel foto's! De collectie die ik heb samengesteld bestaat uit vijf glitternagellakken die je het beste kan gebruiken als topcoat. Alle glitters die ik heb gebruikt zullen niet vervagen van kleur. Het speciale aan de lakken van Let it glitter! is dat het merendeel van glitters mat zijn. Dat zul je nog niet vaak tegen komen in de winkel dus wil je iets unieks, probeer dan eens deze lakken uit!

Pink Party

Als eerste laat ik jullie Pink Party zien. Pink Party is de allereerste nagellak die ik gemaakt heb en daarom ook wel een beetje speciaal. Lekker fel met matte neonroze en witte glitters en heel erg leuk te combineren.


Candy Cocktail

De tweede lak is Candy Cocktail geworden. De zoete kleurtjes geven een snoeperig effect aan de nagellak die met name op lichtroze, zwarte en witte nagellak echt van je nagels af spat!
Tropical

Tropical is een vrolijke lak met groene en blauwe glitters van verschillende formaten. Door de neon groene glitters die er doorheen zitten geeft het de lak net dat beetje pit wat ik zo leuk vind.Passionate

Passionate is een hele mooie lak die paarse en mat witte glitters bevat. Breng de lak aan over een contrasterende kleur voor de leukste combinaties.

Miami Mix

And last but certainly not least, want dit is toch stiekem wel een beetje mijn favoriet geworden: Miami Mix. De mix van neon roze en blauwe glitters met witte staafjes is echt heel erg leuk. Vooral over een lichtblauwe lak is deze mix een eyecatcher.


Zo dat waren ze allemaal! Alle vijf de lakken zijn vanaf nu te koop op           www.mijnwebwinkel.nl/winkel/letitglitter of via de facebookpagina van Let it glitter!

Verkoopprijs

Natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk, de verkoopprijs van de nagellakken is €7,00 per stuk.
Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik, laat me weten wat jullie ervan vinden bij de reacties en ik hoop jullie snel in mijn webshop te mogen verwelkomen! 

Liefs, 
Suzanne 


Met dank aan Marloes Vos voor de fotografie.

5 opmerkingen: